استرداد روزانه چهار هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی از مرز دوغارون ایلان ماسک: کنگره در حال ورشکست کردن آمریکا است روسیه برای مشارکت در مذاکرات ایران-آمریکا پیشنهاد داد تاکید رؤسای جمهور ایران و آذربایجان بر اجرای تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی پزشکیان و امیر کویت تلفنی گفت‌و‌گو کردند نگهداری بیش از ۱۰ هزار اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر پیشنهاد آتش‌بس زلسنکی به روسیه گفت‌وگوی تلفنی رئیس جمهور پزشکیان با امیر قطر| تاکید بر تقویت پیوندهای دوجانبه و تلاش برای توقف جنایات در غزه وال‌استریت‌ژورنال: واشنگتن انتظار داشت تهران پیشنهاد اولیه را رد کند | احتمالا مذاکرات این هفته از سر گرفته می‌شود زاخارووا: مسیر حل‌وفصل مسائل پیرامون برنامه هسته‌ای ایران از راه دیپلماسی می‌گذرد وزیر کشور: وظیفه ماست که راه امام(ره) و شهیدان را ادامه دهیم برنامه آمریکا برای حمایت از قطعنامه ضدایرانی اروپا در آژانس تعداد شهدای غزه به ۵۴ هزار و ۶۰۷ نفر رسید اسلامی: مسیر پیشرفت صنعت هسته‌ای را با قدرت ادامه می‌دهیم ایران، بین ۸ تا ۱۴ کشور دنیا در حوزه دستاورد‌های دفاعی و نظامی عراقچی: با نفی غنی‌سازی، توافقی در کار نخواهد بود سردار تنگسیری: جمهوری اسلامی ایران به هر حمله‌ای پاسخ قوی خواهد داد سردار سلامی: یمن شهامت بی‌نظیری را در دفاع از فلسطین نشان داد مکتب امام‌خمینی(ره)، فراتر از زمان و مکان | روایت آیت‌الله علم‌الهدی از ۳۶ سال زندگی دوم امام راحل گفت‌وگوی تلفنی سلطان عمان با پزشکیان | تأکید بر تقویت روابط دوجانبه عراقچی با دبیرکل حزب الله لبنان دیدار کرد عراقچی: فصلی نوین در روابط تاریخی ایران و لبنان گشوده شده است سخنگوی وزارت امور خارجه: امام خمینی (ره) معمار استقلال ایران و منادی عزت ایرانیان بود رهبر معظم انقلاب در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره): تنزل شدید جایگاه آمریکا در دنیا متاثر از حضور امام است | صنعت هسته‌ای ملت ایران ربطی به آمریکا ندارد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم و عکس ویدئو| مقاومت سوریه حمله به رژیم صهیونیستی را بر عهده گرفت مظفری: سهم خراسان رضوی از بودجه ملی عادلانه نیست| باوجود حضور ۸ درصد جمعیت کشور، فقط ۵.۵ درصد از بودجه را داریم فرار بیش از ۲۰۰ زندانی در پاکستان درپی زلزله نتانیاهو ۱۷۸۸ بار گفت: یادم نمی‌آید !
سرخط خبرها

مخبر در واکنش به بیانیه میرحسین موسوی: جریان معاند دنبال زیرسوال‌بردن مدافعین حرم است| شورای عالی انقلاب فرهنگی به این سخنان پاسخ دهد

  • کد خبر: ۱۲۰۹۹۵
  • ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۸
مخبر در واکنش به بیانیه میرحسین موسوی: جریان معاند دنبال زیرسوال‌بردن مدافعین حرم است| شورای عالی انقلاب فرهنگی به این سخنان پاسخ دهد
معاون اول رئیس‌جمهور با محکوم‌کردن تلاش‌های اخیر جریان معاند برای زیر‌سوال بردن جریان مقاومت و مدافعین حرم گفت: لازم است شورای عالی انقلاب فرهنگی و دستگاه‌های مرتبط با حوزه فرهنگ برای پاسخگویی به این‌گونه سخنان اقدامات لازم را انجام دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، دوازدهمین جلسه ستاد هماهنگی نقشه مهندسی فرهنگی کشور ظهر امروز (شنبه) به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد.

محمد مخبر در ابتدای این جلسه با محکوم‌کردن تلاش‌های اخیر جریان معاند برای زیر‌سوال بردن فرهنگ ایثار و شهادت، جریان مقاومت و مدافعین حرم، گفت: لازم است شورای عالی انقلاب فرهنگی و دستگاه‌های مرتبط با حوزه فرهنگ برای پاسخگویی به این‌گونه سخنان که برنامه ریزی شده و وابسته به جریان معاند هستند، اقدامات لازم را انجام دهند.

معاون اول رئیس جمهور افزود: آنچه قدرت جمهوری اسلامی ایران را از دیگران متمایز می‌کند، روحیه و فرهنگ ایثار و شهادت است چرا که همه کشور‌ها از سلاح و تجهیزات نظامی برخوردار هستند، اما روحیه ایثار و شهادتی که در ملت ایران متبلور است، ما را از سایر کشور‌ها متمایز ساخته است.

وی ادامه داد: فرهنگ ایثار و شهادت امروز در عرصه بین‌الملل نشر پیدا کرده و بدین جهت دشمنان مقابله با این فرهنگ را در دستور کار خود قرار داده‌اند و به صورت برنامه‌ریزی شده به دنبال تضعیف و زیر‌سوال‌بردن مدافعین حرم و جریان مقاومت هستند.  

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین از مراسم راهپیمایی اربعین به‌عنوان فرصتی فوق‌العاده و استثنایی برای ترویج ارزش‌های دینی و فرهنگی یاد کرد و افزود: دولت آمادگی دارد تمامی امکانات لازم را برای تکمیل زیرساخت‌های فرهنگی و ترویج ارزش‌ها در این مراسم پراهمیت فراهم کند.  

وی همچنین به اهمیت دیپلماسی فرهنگی نیز اشاره و تصریح کرد: دیپلماسی فرهنگی و دیپلماسی منطقه‌ای از رویکرد‌های مهم دولت سیزدهم است که باید اقدامات بیشتری در این بخش صورت گیرد.  

مخبر بر لزوم احصاء دقیق شاخص‌های فرهنگی و کمی شدن این شاخص‌ها تاکید کرد و گفت: استفاده از ظرفیت کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی و بهره گیری از اندیشکده‌های دانشگاهی و دانشجویی می‌تواند برای احصاء شاخص‌های فرهنگی موثر و مفید باشد.  

در این جلسه که وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش، علوم، تحقیقات و فناوری، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده و رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها نیز حضور داشتند، حجت الاسلام عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به سخنان اخیر جریان فتنه گفت: برخی که در دوره‌ای تلاش کردند سلامت انتخابات کشور را زیر سوال ببرند، امروز تلاش می‌کنند مشروعیت جهاد و دفاع از حرم اهل بیت (ع) را زیر سوال ببرند.

وی افزود: اگر رشادت مدافعین حرم و در رأس آن‌ها شهید سردار سلیمانی که منجر به عقب نشینی و نابودی داعش شد نبود، امروز وضعیت منطقه و کشور‌های آن می‌توانست شکل دیگری داشته باشد.  

در این جلسه گزارشی از وضعیت فرهنگی کشور و نتایج نظرسنجی و پیمایش‌های صورت گرفته در حوزه فرهنگ ارائه شد و موضوعاتی نظیر نشاط اجتماعی، خانواده و جمعیت، پوشش و حجاب و دینداری مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.  

در ادامه این جلسه پس از بحث و بررسی، بودجه فرهنگی با برش استانی به تصویب رسید و مقرر شد این بودجه از محل اعتبارات سفر‌های استانی رییس جمهور تامین شود.

تشکیل کمیسیون مشترک سازمان برنامه و بودجه و دستگاه‌های ذیربط در حوزه فرهنگی و همچنین دبیرخانه شورای انقلاب فرهنگی برای تدوین برنامه هفتم توسعه در حوزه فرهنگی از دیگر مصوبات این جلسه بود که اعضای این کمیسیون و ملاحظات مرتبط با آن تصویب شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->